Våre produkterassorterte lefser

Vi bruker kun ferske råvarer fra godkjente leverandører. Våre produkter inneholder ingen kunstige tilsettningsstoffer, de må defor oppbevares dypfryst eller i kjøleskap inntil 3 dager.

Sunnmørslefser Sunnmørslefse
Tynn festlefse laget på kulturmelk, hvetemel, sukker, sirup og hjortetakk. Smøres med smør og sukker og brukes til kaffemat.
Rømme- og nordlandslefse Rømmelefse og Nordlandslefse
Mellomtykk lefse som brukes egner seg godt til kaffimat med sukker, smør og evt. kanel.
Mørlefse Mørlefse
Tykklefse laget på kulturmelk, sukker, sirup, hvetemel, egg og hevelse. Smaker nydelig som kaffimat og turmat med sukkersmør eller ost.

Telemarkskling Telemarkskling
Tynnlefse laget på semulje, helmelk, margarin og hvetemel. Kan brukes på samme måte som potetlefsa.
Hjemmelaget flatbrød Hjemmebakt flatbrød
Laget på grove melsorter, nydelig til spekemat, supper, lapskaus og kjøtt og fisk. Tynt og sprøtt, lang holdbarhet.
Potetlefser Potetlefse
Laget av poteter, hvetemel, margarin og salt. Tynnlefse som kan brukes til kjøtt og fisk, som lefse til taco, tortilla eller med smør og sukker til kaffimat.
Sveler Svele
Lages av en røre bestående av kulturmelk, hvetemel, sukker, egg og natron. Stekes på takke, sveler nytes vanligvis m/syltetøy eller brunost.