Våre produkter
Vi bruker kun ferske råvarer fra godkjente leverandører. Våre produkter inneholder ingen kunstige tilsettningsstoffer, de må defor oppbevares dypfryst eller i kjøleskap inntil 3 dager.

Tynn festlefse laget på kulturmelk, hvetemel, sukker, sirup og hjortetakk. Smøres med smør og sukker og brukes til kaffemat.

Mellomtykk lefse som brukes egner seg godt til kaffimat med sukker, smør og evt. kanel.

Tykklefse laget på kulturmelk, sukker, sirup, hvetemel, egg og hevelse. Smaker nydelig som kaffimat og turmat med sukkersmør eller ost.

Tynnlefse laget på semulje, helmelk, margarin og hvetemel. Kan brukes på samme måte som potetlefsa.

Laget på grove melsorter, nydelig til spekemat, supper, lapskaus og kjøtt og fisk. Tynt og sprøtt, lang holdbarhet.

Laget av poteter, hvetemel, margarin og salt. Tynnlefse som kan brukes til kjøtt og fisk, som lefse til taco, tortilla eller med smør og sukker til kaffimat.

Lages av en røre bestående av kulturmelk, hvetemel, sukker, egg og natron. Stekes på takke, sveler nytes vanligvis m/syltetøy eller brunost.